3D látványtervek a belsőépítészeten kívül

A belsőépítészeti 3D-s tervezés ma már szinte megkerülhetetlen pontja lett az ingatlan beruházásoknak, de magánszemélyek is egyre gyakrabban alkalmazzák lakásépítés-vagy felújítás esetében.

Nem szabad azonban megfeledkeznünk arról, hogy építészeti látványtervet közterek vagy középületek tervezésénél is használhatunk. A 3D-s látványtervek várostervezésnél, vagy városépítészeti kérdéseknél is hatalmas segítséget nyújthatnak, emellett tökéletes eszközként szolgálnak az emberek tájékoztatására.  Nyugtatóan hathat a környéken élőkre, hogy láthatják, miként fog kinézni egy-egy lezárt, elfóliázott köztér vagy park, amikor végeznek a munkálatokkal.

Emellett az sem utolsó szempont, hogy a 3D látványtervek segítségével a városvezetés, illetve a beruházók is könnyebben kommunikálhatják a fejlesztéseket a médiában, hiszen vizuálisan is alá tudják támasztani elképzeléseiket.

Ha kültéri vagy belsőépítészeti fotorealisztikus 3D látványterveket szeretne készíttetni, illetve ha csak kérdése van ezzel kapcsolatban, keressen minket bizalommal!