A 3D látványterv elkészítésének lépései

A 3D látványterv hasznos segítség minden belsőépítészeti vagy építészeti projekt esetében, a kivitelezőnek és a megrendelőnek egyaránt.

A belsőépítészeti látványtervezéssel lépésről-lépésre nyomon követhető minden munkafázis, az esetleges változtatások azonnal formába önthetőek, többféle verzió is megalkotható anélkül, hogy fölösleges pénz vagy anyagpazarlásba fogna a megrendelő.

A 3D látványtervezés rutinos szakemberek keze alatt rövid idő alatt megvalósul. A látványterv kivitelezésének lépései a következők:

Elsőnek a megrendelővel szervezünk egy találkozót, ahol minden részletre kiterjedően megvitatjuk az elképzelt enteriőr paramétereit, vagyis méretek, anyagok, színek, elrendezés kerül terítékre.

Ezután a skiccek átkerülnek a tervező programba, ahol méretarányos, 3D modell készül róluk. A program előnye, hogy fotorealisztikus képet kaphatunk a tervekről, így nem csak pontos, de esztétikus és valósághű is lesz. Lehetőség nyílik különböző szögekből, eltérő megvilágításban is megszemlélni a terveket. Menet közben bármikor azonnali változtatások eszközölhetőek.

Amennyiben Ön is profi szakembereket keres a 3D látványtervezéshez, forduljon hozzánk bizalommal!