A 3D látványtervről bővebben

A 3D látványtervezés sarkalatos része egy lakberendezési, belsőépítészi tervezési folyamatnak. A 3D technológiának hála a tervezés így sokkal szemléletesebb, látványosabb, hiszen minden oldalról láttathatjuk a teret, a benne elhelyezendő tárgyakat, bútorokat, méghozzá fotorealisztikus minőségben!

Nem csupán élethű és teljes egészében áttekinthető a látványterv, de ráadásul könnyedén át is szerkeszthető. Ha valamin változtatnánk, vagy nem tetszik, átszínezhetjük, átformálhatjuk anélkül, hogy bármit meg kellene vásárolni, vagy ki kellene próbálni!

A 3D látványterv a kézi rajzokkal szemben is előnyt élvez, hiszen azok művésziek, szépek és autentikusak ugyan, de az elkészítésük időigényes, plusz energiát követel. A 3D látványterv használata nem csupán abban segít, hogy a megrendelő maximálisan elégedett lehessen, de abban is, hogy minden szempontból tökéletesen valósulhasson meg egy projekt. Ennek köszönhetően a félreértések, kommunikációs hibák elkerülhetőek, hiszen minden ott van előttünk a képernyőn, úgy, ahogy végül ki fog nézni!

Keressen minket bizalommal, és vegye igénybe minőségi szolgáltatásainkat!