Miért különösen fontos a látványtervezés a vendéglátásban?

A 3D-s látványtervek ugyanolyan hasznosak lehetnek egy lakásfelújításnál, mint egy újonnan épülő lakópark értékesítésénél, de talán még nagyobb segítséget nyújthatnak egy születő, esetleg épp újjászülető vendéglátó ipari egység esetében, legyen szó családi vendéglőről, belvárosi bárról, illetve akár egy nemzetközi hotel-lánc legújabb tagjáról. Miért olyan fontos az előzetes 3D-s látványterv készítése ezekben az esetekben?

Mert ezeken a helyeken várhatóan napi szinten több száz ember fog megfordulni, akik kikapcsolódni szeretnének, lehetőleg kellemes, esztétikus környezetben. Ezért fontos előre látnunk, hogy a belsőépítészeti tervek alapján milyen hangulat fogadja majd a vendégeket hamarosan nyíló éttermünkben vagy bárunkban.

A vendéglátóhelyeken a hangulat mellett fontos a funkció is, hiszen nem árt tudni, hogy a konyha és a pult berendezése után mennyi hely marad az asztaloknak, esetleg hol maradnak kihasználásra váró holtterek. A 3D-s látványtervezésnek köszönhetően pontosan, valósághűen fogjuk látni a kész teret.

Ha felkeltettük az érdeklődését, esetleg kérdése lenne a fotorealisztikus 3D-s látványtervezéssel kapcsoltban, forduljon hozzánk bizalommal!