Több lehetőség közül sem tud választani? A 3D látványterv megoldja a gondját!

Gyakran elhangzik, hogy a bőség zavarában még nehezebb választani. Ez igaz lehet akkor is, ha egy teret szeretne valaki belsőépítészeti szempontból átalakítani. Több verzió is szóba jöhet, de nem tudja, hogy melyik lenne az igazán befutó? Hiába élénk valakinek a fantáziája, mégis egészen más fizikai valójában meglátni azt, ami a fejünkben összeállt.

3D látványterv segítségével az összes verziót egymás mellett nézheti meg úgy, ahogyan azok az valóságban, az elkészültük után néznének ki. A 3D látványterv még ugyan a tervezési fázisban, de teljesen valósághűen mutatja meg a színeket, formákat, textúrákat, sőt, az árnyékokat is. Nagy előnye, hogy azonnal világossá válik, ha egy terv csak fejben működik, de megvalósítva már nem annyira passzol a térbe.

Forduljon hozzánk bizalommal és vegye igénybe szolgáltatásainkat belsőépítészeti látványtervezéssel kapcsolatban! A tervezés fázisában is segítünk dönteni, és több verzió esetén is kiválasztani a végleges változatot! A  3D látványterv megkerülhetetlen része egy ilyen projektnek!

Lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon közölt elérhetőségeink egyikén, és érdeklődjön a részletekről!